Ghid de conversatie roman-italian

Titlu:Ghid de conversatie roman-italian

Anul aparitiei: 2004

Format: 12x17 cm

Nr pagini: 208

Tipul: carte tiparita

Pret: 14.99 RON

Detalii

Mijloc practic de folosire a unei limbi straine, ghidul de fata cuprinde:
* principalele acte si contexte de comunicare;
* lexicul de baza si expresiile uzuale ale limbii italiene

In lucrarea de fata, scopul pe care mi-am propus sa-l ating a fost acela de a prezenta expresiile cele mai uzuale precum si un vocabular destul de amplu ce-l poate ajuta pe turistul roman atunci cand viziteaza meleagurile italiene.

Ghidul de conversatie roman-italian a fost focalizat in speta pe organizarea intr-o maniera utila a unor expresii si cuvinte ce pot usura conversatia dintre un roman si un cetatean italian in diferite situatii cum ar fi: in oras, la restaurant, la hotel, in texi, in tren etc. Nu in ultimul rand, ghidul de fata reprezinta un punct de inceput pentru cei care doresc sa patrunda in tainele limbii italiene. In debutul lucrarii este prezentat alfabetul italian, precum si cateva elemente de pronuntie.

Cei interesati de a cunoaste tainele acestei fascinante limbi pot gasi in paginile lucrarii suficiente motive pentru a-si dori sa ajunga macar o data pe meleagurile italiene.

 


Termeni si conditii

Copyright © 2013 - www.invata-italiana.comCuvinte cheie: curs de italiana gratuit, curs de limba italiana gratuit, italiana pentru incepatori, italiana online